Schleich Eldrador Jääkarhu ja ase

Schleich Eldrador Jääkarhu ja ase
Schleich Eldrador Jääkarhu ja ase Schleich Eldrador Jääkarhu ja ase
Tuotetta rajoitettu erä.
17,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Schleich® Eldrador® Creaturesin Blizzard-karhu saa vastustajansa jähmettymään kauhusta: Se joka joutuu sen liikkuvien käsivarsien väliin, saa tutustua myös sen jäisiin kynsiin. Jääkarhun lempiase on maaginen jäähakku: Sen avulla se voi laukaista jäähiukkasmyrskyn, joka pyyhkäisee vastustajan mennessään. Kestävän jäisen rintapanssarin avulla karhu on lisäksi optimaalisesti suojattu.

Vahva kuin karhu ja kylmä kuin jää: Schleich® Eldrador® Creaturesin Blizzard-karhulla on useampia aseita, joilla se lakaisee tunkeilijat pois jäältä. Lisäksi se on maastoutumisen mestari: Lumivalkoisessa turkissaan jääkarhu sulautuu täydellisesti ympäristöönsä jäämaailmassa ja yllättää vihollisensa ilman ennakkovaroitusta. Se joka ei pysty juoksemaan pakoon riittävän nopeasti, joutuu tutustumaan sen vahvoihin, liikkuviin käsivarsiin - väistäminen on turhaa! Yksi sen mahtavista kynsistä koostuu täysin jäästä - se voi jäädyttää vastustajansa koskettamalla! Jos vihollinen sattuu joskus pääsemään karkuun giganttiselta Blizzard-karhulta, se tarttuu salaiseen aseeseensa: maagiseen jäähakkuun. Sen avulla karhu saa lukemattomista jäähiukkasista aikaan hirmuisen myrskyn, joka puhaltaa vastustajan mennessään jäisellä hengityksellään. Blizzard-karhua vastaan on lähes turha hyökätä: Sen jäinen rintapanssari kestää kaikenlaiset hyökkäykset!

Hauska fakta
Pisin piilosillaolon kierros kesti Blizzard-karhun kanssa kuusi tuntia. Siitä lähtien kukaan ei ole enää halunnut leikkiä sen kanssa piilosilla oloa.

● Mitat: 15,5 x 11 x 18 cm (L x S x K)
● Ikäsuositus 3+ vuotta.

Arvostelut 0 arvostelua