Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre

Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre
Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre Schleich Bayala lohikäärmesaari ja aarre
Tuotetta rajoitettu erä.
26,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Lohikäärmesaari aarteineen on piste bayala-valtameren kartalla. Täällä lohikäärmeäiti, lohikäärmevauva, delfiinivauva ja sinä voitte lomailla, leikkiä ja rakentaa hiekkalinnoja. Älkää kuitenkaan unohtako kätkeä maagista lohikäärmekristallia aarrearkkuun.
Maaginen Lohikäärmesaari ei ole kovin suuri, mutta se on valtavan hauska. Sillä täällä lohikäärmeäiti, suloinen lohikäärmevauva, pieni delfiinivauva ja sinä voitte lomailla ja leikkiä kaikessa rauhassa. Lohikäärmevauva voi keinua riippumatossa, loikoilla mukavasti äitinsä hartioilla tai kieriä munan sisällä hiekkarinteitä alas samalla, kun sinä ja lohikäärmeäiti vartioitte aarrearkussa olevaa maagista lohikäärmekristallia ja rakennatte hiekkalinnoja. Ehkäpä myös merenneitoprinsessa Isabelle tulee vierailulle simpukkavaunuissaan ystäviensä Gabriellan, Annabellen ja Michellen kanssa. Missään tapauksessa et kuitenkaan ehdi pitkästymään.

Arvostelut 0 arvostelua