Schleich Jäähämähäkki

Schleich Jäähämähäkki
Schleich Jäähämähäkki
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Jäähämähäkki

Jäämaailman sokkeloisissa luolissa piilee karmaiseva yllätys: siellä uhriaan odottaa vaarallinen jäähämähäkki! Sen purema riittää nukuttamaan vastustajan pitkään ja kylmään uneen. Vaikka hämähäkki jäisi joskus saarroksiin, se pitää päänsä kylmänä: kahdeksalla silmällään se näkee monta vastustajaa kerralla ja voi puolustautua näitä vastaan.

Jäämaailman sokkeloisissa jääluolissa ja jäätiköillä piilee kylmä, karmaiseva yllätys: joka tänne uskaltautuu, pääsee ennemmin tai myöhemmin tutustumaan vaaralliseen jäähämähäkkiin. Ensin tunkeilijat takertuvat lähes näkymättömiin verkkoihin, joita tämä ilkimys kutoo. Sitten jäähämähäkki tulee esiin piilostaan, ja jo sen ulkonäkö saa uhrin veren jähmettymään. Se on aina hyökkäysasennossa (jonka täytyy olla eläimellisen rasittava) etummainen jalkapari uhkaavasti ylöspäin. Vaikka hämähäkki jäisi joskus saarroksiin, se pitää päänsä kylmänä: kahdeksalla silmällään se näkee monta vastustajaa kerralla ja voi puolustautua näitä vastaan. Kaksintaistelu ei yleensä kestä kauan: yksikin purema riittää jähmettämää vastustajan ja nukuttamaan hänet pitkään ja kylmään uneen.

Hauska fakta
Jos hämähäkki kutoo verkkoaan liian nopeasti, sen jalat menevät solmuun. Silloin se tulee tavallistakin huonommalle tuulelle!

Arvostelut 0 arvostelua