Frozen Kampauspää Disney Frozen Elsa

Frozen Kampauspää Disney Frozen Elsa
Frozen Kampauspää Disney Frozen Elsa Frozen Kampauspää Disney Frozen Elsa

Loihdi ihania kampauksia Frozen Elsa -kampauspäällä!

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Disneyn Frozen-elokuvasta tuttu Elsa nyt hienona kampauspäänä. Suunnittele ja toteuta Elsalle ihania kampauksia mukana tulevilla koristeilla. Koristeita voi myös halutessaan käyttää omaan tai vaikkapa kaverin päähän.

Frozen Elsa -kampauspää

Ihana Frozen elokuvasta tuttu Elsa nyt upeana kampauspäänä. Hyppää mukaan Frozenin satumaisen lumoavaan tunnelmaan Elsan avulla. Nukella on pitkät vaaleat hiukset joita voi harjata mukana tulevalla harjalla. Elsalle voit tehdä mitä upeampia kampauksia ja viimeistellä ne mukana tulevalla kruunulla. Harjaa, letitä ja koristele, vain mielikuvitus on rajana joten anna mennä. Pakkauksesta löytyy erilaisia hiuspinnejä, solkia, hiuslenkkejä, hiusnauhoja sekä tietenkin harja jolla voi selvittää Elsan hiuksiin syntyneet takut. Näillä kaikilla voi tehdä halutessaan kampauksia myös omaan tai kaverin päähän. Käytä mielikuvitusta tai ota vaikka mallia elokuvasta ja suunnittele Elsalle juhlavia kampauksia mukana tulevilla upeilla tarvikkeilla. Tuote soveltuu kaikille yli 3-vuotiaille lapsille.

Hyppää mukaan lumoavaan frozen maailmaan ja loihdi Elsalle ihania kampauksia. Pakkauksessa tulee mukana harja, tiara sekä paljon erilaisia solkia ja muita koristeita joilla voi loihtia upeita kampauksia niin Elsan päähän kuin halutessaan vaikkapa itselleenkin. Kampaa, palmikoi ja koristele mukana tulevilla koristeilla. Tuotetta ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille, koska se sisältää paljon pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille lapsille.
Arvostelut 0 arvostelua